Feestelijke opening start bouw Veldbies en Waterbies

Feestelijke opening start bouw Veldbies en Waterbies

2021-07-05
Paviljoens in het groen: Veldbies en Waterbies
In maart is gestart met de bouw van 28 huurappartementen aan de Waterloostraat te Breda. Op 9 juli is de feestelijke opening voor alle betrokkenen. Het terrein waarop voorheen twee schoolgebouwen stonden is getransformeerd naar wonen. Het bestaande gymlokaal blijft in gebruik als sportschool. De appartementen zijn gasloos, maken gebruik van stadsverwarming en zijn voorzien van PV panelen. Meer lezen

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

GPR Gebouw Certificaat voor De Frederik

De Frederik heeft een GPR Gebouw Certificaat ontvangen omdat het een zeer hoogwaardig en energieneutraal appartementencomplex met 41 appartementen is. Het appartementencomplex wekt namelijk gebouwgebonden energie zelf op. 

Open Waard Oud-Beijerland

Op 17 mei is het hoogste punt bereikt van de nieuwe Open Waard, een woonservice complex in Oud-Beijerland.
 

 

Zorgvilla Meerlhorst te Heemstede

De eerste paal is geslagen voor de Zorgvilla ‘de Meerlhorst’ door Remco Ates, Wethouder Ruimtelijke ordening Heemstede

OVERIG NIEUWS

BWRI Sappemeer als toonbeeld van duurzaamheid

​Bij Vintis erkennen we de uitdagingen op weg naar Paris Proof 2040. Maar door onze ervaring met maatwerkoplossingen, voegen wij daadwerkelijk waarde toe – niet alleen aan uw gebouw, maar ook aan de toekomst.

Bouw Schoonhovens College en Sporthal De Meent van start

Gemeente Krimpenerwaard zet in op duurzaamheid met de bouw van een nieuw, modern schoolcomplex en sporthal voor het Schoonhovens College op de locatie van de huidige sporthal De Meent in Schoonhoven. Dit door Geurst & Schulze architecten ontworpen complex biedt plaats aan beroepsgerichte VMBO-opleidingen. 

Kindcentrum KC Op Zee in gebruik!

Groen en Slim: Het nieuwe schoolgebouw van KC Op Zee
We zijn trots op het duurzame schoolgebouw van KC Op Zee in Noordwijk van Sophia Scholen ontworpen door Topos architecten. Het is een combinatie van onderwijs en kinderopvang in een prachtige, natuurlijke setting. 

Op naar een groenere toekomst!

In 2024 gaan we verder: We gaan nog meer energie+ gebouwen realiseren en bijdragen aan duurzame energieopwekkende gebouwen waarbij WENG de indicator is voor de werkelijke energie-efficientie van het gebouw.
Projecten en gebouwen die echt verschil maken: een extreem lage CO2 uitstoot hebben tijdens de productie van de gebruikte materialen maar ook een lage CO2 uitstoot tijdens de gebruiksfase. Door nu te investeren in hoogwaardig vastgoed, bereiken we samen de Paris Proof doelstelling in 2040!