Open Waard Oud-Beijerland

Open Waard Oud-Beijerland

2017-05-17
Voor de ontwikkeling van het nieuwe zorgcentrum De Open Waard werkten HW Wonen, en Gemeente Oud-Beijerland nauw samen met Roeleveld-Sikkes Architects en Vintis Installatieadviseurs. De nieuw Open Waard wordt een moderne en kwalitatieve woonservice complex met diverse voorzieningen. Een plek waar jong en oud, gezond en hulpbehoevend, zich thuis voelt en waar iedereen welkom is. Het gebied heeft een woon- en een zorggebouw met in het midden een levendig plein. Daarin zijn 63 zorgappartementen opgenomen. Winkels en horeca bevinden zich op de begane grond. Op de daken komen groene daktuinen en zonnepanelen.
De nieuwe Open Waard is een opvallende en  eigentijdse verschijning.  Vanaf het centrale ontmoetingsplein kan men rechtstreeks het gezondheidscentrum binnenwandelen. Daarin zijn o.a. huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek gevestigd.
 

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Feestelijke opening start bouw Veldbies en Waterbies

De feestelijke opening is 9 juli aanstaande van de start van de bouw Veldbies en Waterbies, twee appartementsgebouwen in het groen te Breda.
 
 

GPR Gebouw Certificaat voor De Frederik

De Frederik heeft een GPR Gebouw Certificaat ontvangen omdat het een zeer hoogwaardig en energieneutraal appartementencomplex met 41 appartementen is. Het appartementencomplex wekt namelijk gebouwgebonden energie zelf op. 

Zorgvilla Meerlhorst te Heemstede

De eerste paal is geslagen voor de Zorgvilla ‘de Meerlhorst’ door Remco Ates, Wethouder Ruimtelijke ordening Heemstede

OVERIG NIEUWS

Sheddaken: slim pluspunt van Etty Hillesum Lyceum

Vintis is betrokken bij het bouwen van een bijzonder schoolgebouw voor het Etty Hillesum Lyceum ‘De Marke’. Een praktijkschool van meer dan 10.000 m2 voor VMBO- en MAVO-onderwijs. Het Etty Hillesum zet met deze school de toon hoe modern praktijkonderwijs eruit kan zien!
 

Nieuwbouw Coenecoop College Waddinxveen officieel geopend!

Het nieuwe Coenecoop College Waddinxveen heeft deze week haar deuren geopend voor ruim 950 scholieren op vmbo-, havo- en vwo-niveau. Het nieuwe gebouw heeft een gezonde leeromgeving met een aangenaam binnenklimaat.

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer!