GPR Gebouw Certificaat voor De Frederik

GPR Gebouw Certificaat voor De Frederik

2019-10-15
De Frederik is het eerste appartementencomplex in Wassenaar dat gebouwgebonden energie zelf opwekt. De Frederik ontvangt een GPR Gebouw Certificaat omdat het een zeer hoogwaardig en energieneutraal appartementencomplex met 41 appartementen is. 
Vintis heeft de installaties zodanig ontworpen dat deze de gebouwgebonden energie zelf opwekken (EPC=0). Dit staat gelijk aan Energielabel A++++. 

Door toepassing van warmte- en koudeopslag worden de woningen energiezuinig in de zomer gekoeld en in de winter verwarmd. Op het dak van het complex ligt een PV-installatie van meer dan 500 panelen met meer dan 160kW piek vermogen. We wensen de bewoners heel veel woonplezier!

Met GPR Gebouw wordt de duurzaamheid getoetst aan de hand van 5 thema’s: Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. Het GPR Gebouw Certificaat van De Frederik vindt u hier. Hiermee wordt aangetoond dat een gebouw, waaronder de technische installaties zijn getoetst op kwaliteit en duurzaamheid door een GPR Gebouw Expert.  Heeft u ook een ambitie voor een gebouw dat energie zelf opwekt? Neem dan contact op met Robert Rodenburg

Betrokken partijen:
Waaijerprojectrealisatie 
BamWonen
Groosman Rotterdam
 

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Feestelijke opening start bouw Veldbies en Waterbies

De feestelijke opening is 9 juli aanstaande van de start van de bouw Veldbies en Waterbies, twee appartementsgebouwen in het groen te Breda.
 
 

Open Waard Oud-Beijerland

Op 17 mei is het hoogste punt bereikt van de nieuwe Open Waard, een woonservice complex in Oud-Beijerland.
 

 

Zorgvilla Meerlhorst te Heemstede

De eerste paal is geslagen voor de Zorgvilla ‘de Meerlhorst’ door Remco Ates, Wethouder Ruimtelijke ordening Heemstede

OVERIG NIEUWS

Sheddaken: slim pluspunt van Etty Hillesum Lyceum

Vintis is betrokken bij het bouwen van een bijzonder schoolgebouw voor het Etty Hillesum Lyceum ‘De Marke’. Een praktijkschool van meer dan 10.000 m2 voor VMBO- en MAVO-onderwijs. Het Etty Hillesum zet met deze school de toon hoe modern praktijkonderwijs eruit kan zien!
 

Nieuwbouw Coenecoop College Waddinxveen officieel geopend!

Het nieuwe Coenecoop College Waddinxveen heeft deze week haar deuren geopend voor ruim 950 scholieren op vmbo-, havo- en vwo-niveau. Het nieuwe gebouw heeft een gezonde leeromgeving met een aangenaam binnenklimaat.

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer!