Over ons

Over Vintis

Missie
Wij creëren installatie-arme gebouwen waar mensen comfortabel werken. Wij onderzoeken wat de precieze behoefte van de opdrachtgever is. Dit leidt tot een aantal ontwerpen, die we doorrekenen met innovatieve tools voor gebouwmodellering. Zo komen we tot een oplossing met lage levensduurkosten en een lage milieubelasting.

Visie
Wij blijven ons ontwikkelen op het snijvlak van de installatietechniek, gebouwinrichting en architectuur. Deze disciplines staan in dienst van het hogere doel: een gebouw dat voelbaar en meetbaar een topprestatie levert.

Over ons
Vintis is een onafhankelijk installatietechnisch bureau voor gebouw- en gebruikersinstallaties. Onze expertise is klimaat- en energiebeheersing.
Opdrachtgevers schakelen ons in bij nieuwbouw, renovatie en beheer. Ook verzorgen we de exploitatie van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

We bestaan sinds 2002 en werken voor gemeenten aan maatschappelijk vastgoed, zoals onderwijsgebouwen. Ook werken we voor zorginstellingen en rekenen woningbouwcorporaties tot onze klanten.

Wij geloven in talentontwikkeling. We zetten onze mensen in op het gebied waar hun kracht ligt. Dit merken onze opdrachtgevers tijdens projecten: onze mensen werken effectief en met plezier.

Wij hebben gecertificeerde energieconsulenten in dienst: BREEAM-NL Nieuwbouw experts. We zijn ontwerpend adviseur bij aansprekende projecten. Zo won de nieuwbouw van Lyceum Schravenlant Schiedam de Award Duurzame Architectuur 2014. Wij ontwierpen hiervoor als installatieadviseur het duurzame installatieconcept.
 
Voor vragen kunt u contact met mij opnemen

Robert Rodenburg
Directeur Vintis
Naam*
Bedrijfsnaam*
Email*
Telefoonnummer
Bericht

Werken bij vintis

Waarom werken bij Vintis?
  • Vrijheid….
Je kunt in hoge mate je eigen loopbaan inrichten, en wordt daarin goed begeleid. In het dagelijkse werk kun je in hoge mate zelf je ontwikkelingskeuzen maken. Er is geen knellend harnas van strikte procedures en bevoegdheden, je krijgt de ruimte om zelf te leren.
  • Werksfeer.
Binnen ons bureau staan we voor elkaar klaar en zijn we nooit te beroerd om de helpende hand toe te steken. Er is nuchterheid, weinig bureaucratie en geen ‘bureaupolitiek gedoe’. Geen voortdurend reorganisatiegedoe, wél collegialiteit en tijd voor gezelligheid.
  • Professionele houding.
Het belang van onze opdrachtgever en de ontwikkeling van onze kennis en ervaring staan centraal in ieders dagelijks optreden. We zijn loyaal, maar kijken wel positief-kritisch naar mogelijke verbeteringen in onze organisatie, aanpak en systemen.
  • Kwaliteit.
Het leveren van kwaliteit daar staan we voor. Bij onze projecten, werk je met uitstekende collega’s. hierdoor leer je veel en snel. Wij verwachten van jou dat je het beste uit jezelf haalt.

Je bent bij Vintis succesvol wanneer je:
  • Streeft naar zelfkennis. Een goed adviseur kent zichzelf goed. Weet waarin hij/zij goed is, en waar en wanneer hulp van collega’s nodig is. Wie zichzelf goed kent, treedt met zelfvertrouwen en mentale rust de wereld tegemoet.
  • Ambitieus bent. Als je wilt groeien en niet bang bent eens een fout te maken.
  • Behulpzaam en alert bent. Een goed adviseur helpt zijn opdrachtgever graag, om voor hem de best mogelijke oplossing te ontwikkelen, en om hem een goede nachtrust te bezorgen. Een goede adviseur is ook alert: houdt in de gaten wat de grenzen zijn van zijn/haar mogelijkheden, wat de grenzen zijn van de opdracht, waar risico’s en valkuilen in een project schuilen, en hoe het werk en het bureau beter kan.
  • Integer en collegiaal bent. Je krijgt van ons in de loop der tijd het vertrouwen om het bureau extern te vertegenwoordigen, om naar eigen inzicht het werk in te delen of om een projectteam of groep te leiden. Dat vertrouwen vraagt integriteit: betrouwbaarheid jegens je opdrachtgever, je collega’s en jouw en onze normen en waarden.
  • Leergierig bent. We verwachten van elke medewerker dat hij/zij zich verder ontwikkelt en nieuwsgierig genoeg blijft om van collega’s en in opleidingen/trainingen te blijven leren.

Vacatures

Wij zoeken enthousiaste collega's!
 
21-09-2017
Adviseur Werktuigbouwkundige installaties
Ben jij onze nieuwe collega Integraal Werktuigbouwkundig adviseur met projectleider skills?
 
18-08-2017
Projectleider Elektrotechniek
Wil jij je technische creativiteit inzetten en jezelf ontwikkelen in een hecht, informeel team van professionals in de rol van initiatiefnemer? 
 
12-10-2017
Inspecteur Gebouwinstallaties
Wil jij je technische kennis van gebouwinstallaties inzetten om klanten te helpen? 
 
23-01-2017
BIM modelleur E/W
Wil jij je kennis van BIM inzetten en jezelf ontwikkelen in een hecht, informeel team van professionals? 

Stages

Wij zoeken stagiares en afstudeerders! Vintis is altijd op zoek naar talent. Voor de professionals voor vandaag, maar ook naar de professional voor morgen. We investeren daarom graag in de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van jong talent. We bieden studenten binnen ons vakgebied stages en afstudeerplekken aan. Hierin geven we je niet alleen een brede kijk op ons bureau, maar je maakt ook actief kennis met ons vakgebied in de brede zin van het woord.
Samen met onze enthousiaste begeleiders maak je jouw stage bij ons tot een interessante en leerzame periode. En wie weet, zien we je na jouw afstuderen weer als collega terug.

Maak je jouw stage of afstuderen bij ons tot een interessante en leerzame periode?

klik hier: en neem contact met ons op! 

Algemene voorwaarden

Vintis Installatieadviseurs BV hanteert De Nieuwe Regeling 2011 als haar algemene voorwaarden bij de uitvoering van al haar werkzaamheden. Een exemplaar van de DNR 2011 is via de onderstaande link te downloaden.