Contact

Contact

Vintis installatieadviseurs BV

Edelgasstraat 101
2718 TE Zoetermeer
Tel. +31 (0)79 361 18 43
Email: info@vintis.nl

KvK-nummer: 27249280
BIC: RABONL2U
Iban: NL27RABO0123049792

 

NIEUWS

NIEUWSBRIEF

Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten, meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Naam*
Bedrijfs naam*
Email adres*

Door op de verstuur button te klikken geef ik toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken voor het toesturen van periodieke marketing e-mail nieuwsbrieven.

Route & Plattegrond

U kunt via Google maps uw route plannen of gebruik maken van de onderstaande omschrijving.

Vanuit de richting Utrecht/Rotterdam

U rijdt over de A12 vanuit de richting Utrecht/Rotterdam. U neemt afrit 7 (Zoetermeer /Pijnacker). Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting Pijnacker (dit is de Oostweg, N470). Bij het tweede verkeerslicht gaat u linksaf de Lansinghageweg op. Vervolgens gaat u direct rechtsaf de Edelgasstraat op. Ons kantoorgebouw staat rechts aan de kruising van de Radonstraat. Aan de rechterkant van het gebouw kunt u parkeren. U bent gearriveerd aan de Edelgasstraat 101. De ingang van Vintis installatieadviseurs is aan de voorzijde. U kunt doorlopen naar de tweede verdieping waar Vintis u zal ontvangen.

Vanuit de richting Den Haag/Amsterdam

U rijdt over de A4/A12 vanuit de richting Den Haag/Amsterdam. Vanaf het Prins Clausplein moet u de richting Utrecht volgen. U neemt afrit 7 (Zoetermeer/Pijnacker). Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Pijnacker (Oostweg, N470). Bij het eerstvolgende verkeerslicht gaat u linksaf de Lansinghageweg op. Vervolgens gaat u direct rechtsaf de Edelgasstraat op. Ons kantoorgebouw staat rechts aan de kruising van de Radonstraat. Aan de rechterkant van het gebouw kunt u parkeren. U bent gearriveerd aan de Edelgasstraat 101. De ingang van Vintis installatieadviseurs is aan de voorzijde. U kunt doorlopen naar de tweede verdieping waar Vintis u zal ontvangen