Zorgvilla Meerlhorst te Heemstede

Zorgvilla Meerlhorst te Heemstede

2015-09-11

Op vrijdagmorgen 11 september 2015 is het officiële startsein gegeven voor de start van de bouw. 

Ouderenzorg is veel in het nieuws en in Heemstede is er nu een mooie ontwikkeling te melden. Op de plek waar ooit de bibliotheek stond bouwt Huib Bakker Bouw in opdracht van de Nova Zembla Zorggroep uit Oegstgeest Zorgvilla De Meerlhorst.
Op vrijdagochtend 11 september werd om 10.00 uur de officiële handeling verricht door Hans den Hartog (directeur Nova Zembla Zorg), Martijn van de Poll (algemeen directeur van HBB Groep) en Remco Ates (Wethouder Ruimtelijke ordening).

Zorgvilla de Meerlhorst voorziet in 17 studio’s en wordt een particuliere woon-zorgvoorziening voor ouderen die intensieve (verpleegkundige) zorg nodig hebben. Centraal staan de zorgbehoeften in alle aspecten van het mens zijn en ouder worden.
Menselijke maat, persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en ongedwongenheid staan hierbij voorop. “Bij het ontwerp van het gebouw, naar de hand van architect Tycho Vos uit Oegstgeest, is met al deze aspecten rekening gehouden en ook de uitstraling van het nieuwe gebouw sluit volledig aan bij het karakter en de historie van de omgeving,” aldus Hans den Hartog.

De bouw van Zorgvilla de Meerlhorst zal ongeveer 11 maanden in beslag nemen en medio 2016 kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen. 

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Feestelijke opening start bouw Veldbies en Waterbies

De feestelijke opening is 9 juli aanstaande van de start van de bouw Veldbies en Waterbies, twee appartementsgebouwen in het groen te Breda.
 
 

GPR Gebouw Certificaat voor De Frederik

De Frederik heeft een GPR Gebouw Certificaat ontvangen omdat het een zeer hoogwaardig en energieneutraal appartementencomplex met 41 appartementen is. Het appartementencomplex wekt namelijk gebouwgebonden energie zelf op. 

Open Waard Oud-Beijerland

Op 17 mei is het hoogste punt bereikt van de nieuwe Open Waard, een woonservice complex in Oud-Beijerland.
 

 

OVERIG NIEUWS

Sheddaken: slim pluspunt van Etty Hillesum Lyceum

Vintis is betrokken bij het bouwen van een bijzonder schoolgebouw voor het Etty Hillesum Lyceum ‘De Marke’. Een praktijkschool van meer dan 10.000 m2 voor VMBO- en MAVO-onderwijs. Het Etty Hillesum zet met deze school de toon hoe modern praktijkonderwijs eruit kan zien!
 

Nieuwbouw Coenecoop College Waddinxveen officieel geopend!

Het nieuwe Coenecoop College Waddinxveen heeft deze week haar deuren geopend voor ruim 950 scholieren op vmbo-, havo- en vwo-niveau. Het nieuwe gebouw heeft een gezonde leeromgeving met een aangenaam binnenklimaat.

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer!