Engineer Werktuigbouwkunde bij Vintis zijn betekent verder kijken dan de techniek!

Engineer Werktuigbouwkunde bij Vintis zijn betekent verder kijken dan de techniek!

2024-04-22

“Energiezuinige installatietechnische oplossingen die ik en mijn collega’s bedacht en uitgewerkt hebben komen terug in de gebouwen die worden ontworpen.  Niets mooier om met trots op de bouw te kijken naar onze duurzame technische oplossingen.’’
 
Weten wat Yoeri allemaal doet? Lees snel zijn verhaal!

Wil jij ook je passie en expertise inzetten voor het realiseren van duurzame gebouwinstallaties die zorgen voor optimaal gebruikscomfort? Als Sr. Engineer Werktuigbouwkunde ben jij de persoon die we zoeken om samen met onze team tastbare successen te realiseren. Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter Dennis Hofman via e-mail: d.hofman@vintis.nl of telefonisch/ whats app: 06-81047335, en draag bij aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Bezoek www.werkenbijvintis.nl vandaag nog en ontdek hoe je bij Vintis kunt bijdragen aan innovatieve, energieopwekkende, comfortabele en duurzame leef- en werkomgevingen, in lijn met de Paris Proof-doelstellingen.

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Op naar een groenere toekomst!

In 2024 gaan we verder: We gaan nog meer energie+ gebouwen realiseren en bijdragen aan duurzame energieopwekkende gebouwen waarbij WENG de indicator is voor de werkelijke energie-efficientie van het gebouw.
Projecten en gebouwen die echt verschil maken: een extreem lage CO2 uitstoot hebben tijdens de productie van de gebruikte materialen maar ook een lage CO2 uitstoot tijdens de gebruiksfase. Door nu te investeren in hoogwaardig vastgoed, bereiken we samen de Paris Proof doelstelling in 2040!

School van het Jaar publieksprijs voor Basisschool de Boemerang!

Gefeliciteerd Basisschool de Boemerang uit Utrecht met het winnen van de 'School van het Jaar' publieksprijs uitgeschreven door Arcello awards 2023! Als Vintis zijn we trots op onze bijdrage met duurzaam technisch advies, van ontwerp tot realisatie.
 

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer! 

OVERIG NIEUWS

BWRI Sappemeer als toonbeeld van duurzaamheid

​Bij Vintis erkennen we de uitdagingen op weg naar Paris Proof 2040. Maar door onze ervaring met maatwerkoplossingen, voegen wij daadwerkelijk waarde toe – niet alleen aan uw gebouw, maar ook aan de toekomst.

Bouw Schoonhovens College en Sporthal De Meent van start

Gemeente Krimpenerwaard zet in op duurzaamheid met de bouw van een nieuw, modern schoolcomplex en sporthal voor het Schoonhovens College op de locatie van de huidige sporthal De Meent in Schoonhoven. Dit door Geurst & Schulze architecten ontworpen complex biedt plaats aan beroepsgerichte VMBO-opleidingen. 

Kindcentrum KC Op Zee in gebruik!

Groen en Slim: Het nieuwe schoolgebouw van KC Op Zee
We zijn trots op het duurzame schoolgebouw van KC Op Zee in Noordwijk van Sophia Scholen ontworpen door Topos architecten. Het is een combinatie van onderwijs en kinderopvang in een prachtige, natuurlijke setting. 

Sheddaken: slim pluspunt van Etty Hillesum Lyceum

Vintis is betrokken bij het bouwen van een bijzonder schoolgebouw voor het Etty Hillesum Lyceum ‘De Marke’. Een praktijkschool van meer dan 10.000 m2 voor VMBO- en MAVO-onderwijs. Het Etty Hillesum zet met deze school de toon hoe modern praktijkonderwijs eruit kan zien!