Wonen en shoppen in Berkel Centrum West

Wonen en shoppen in Berkel Centrum West

2023-05-29
Nog even geduld... en dan is het fijn wonen en lekker shoppen in het nieuwe (winkel) centrum Berkel Centrum West!
Vintis heeft samen met ZRi het installatietechnisch ontwerp gemaakt en het bouwfysisch en brandveiligheidsadvies gegeven voor dit mooie project van Waaijer Projectrealisatie. Het bestaat uit:
• 170 duurzame appartementen en maisonnettes
• 2.500 m² supermarkt
• 3.130 m² aan winkels en horeca
• Cultuurhuis Casa Cadanza en 360 gebouwde parkeerplaatsen

abbbouwgroep
waaijerprojectrealisatie
rphs+ architecten
duurzaambouwen
berkelenrodenrijs
Gemeente Lansingerland

Beeld: rphs+ architecten

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Lekker slapen in Ibis Hotel Leiden

Afgelopen periode heeft Vintis het ontwerp gemaakt voor de nieuwe klimaatinstallaties in de 130 kamers van het Hotel Ibis Leiden Centre. 

Energie uit afvalwater Schoterhoek II

Warm afvalwater verwarmt bedrijventerrein Schoterhoek II in Nieuwkoop. De gemeente Nieuwkoop heeft samen met het Hoogheemraadschap van Rijnland een warmtesysteem ontwikkelt waarmee de restwarmte van de afvalwaterzuivering (AWZI) gebruikt wordt voor verwarming van zwembad Aarweide en bedrijventerrein Schoterhoek II. 
 

Start Bouw Audiologisch centrum Auris Groep

Op 8 december is de eerste gelegd voor de start bouw!

Decathlon Breda goes BREEAM

Op 25 november wordt de eerste nieuwbouw van Decathlon Nederland geopend in Breda!

OVERIG NIEUWS

BWRI Sappemeer als toonbeeld van duurzaamheid

​Bij Vintis erkennen we de uitdagingen op weg naar Paris Proof 2040. Maar door onze ervaring met maatwerkoplossingen, voegen wij daadwerkelijk waarde toe – niet alleen aan uw gebouw, maar ook aan de toekomst.

Bouw Schoonhovens College en Sporthal De Meent van start

Gemeente Krimpenerwaard zet in op duurzaamheid met de bouw van een nieuw, modern schoolcomplex en sporthal voor het Schoonhovens College op de locatie van de huidige sporthal De Meent in Schoonhoven. Dit door Geurst & Schulze architecten ontworpen complex biedt plaats aan beroepsgerichte VMBO-opleidingen. 

Kindcentrum KC Op Zee in gebruik!

Groen en Slim: Het nieuwe schoolgebouw van KC Op Zee
We zijn trots op het duurzame schoolgebouw van KC Op Zee in Noordwijk van Sophia Scholen ontworpen door Topos architecten. Het is een combinatie van onderwijs en kinderopvang in een prachtige, natuurlijke setting. 

Op naar een groenere toekomst!

In 2024 gaan we verder: We gaan nog meer energie+ gebouwen realiseren en bijdragen aan duurzame energieopwekkende gebouwen waarbij WENG de indicator is voor de werkelijke energie-efficientie van het gebouw.
Projecten en gebouwen die echt verschil maken: een extreem lage CO2 uitstoot hebben tijdens de productie van de gebruikte materialen maar ook een lage CO2 uitstoot tijdens de gebruiksfase. Door nu te investeren in hoogwaardig vastgoed, bereiken we samen de Paris Proof doelstelling in 2040!