Lekker slapen in Ibis Hotel Leiden

Lekker slapen in Ibis Hotel Leiden

2023-05-04
Lekker slapen in Ibis Hotel Leiden. Afgelopen periode heeft Vintis het ontwerp gemaakt voor de nieuwe klimaatinstallaties in de 130 kamers van het Hotel Ibis Leiden Centre
We deden dit voor de Golden Green Hotels. Voor de energie opwekking ligt het dak straks vol met PV panelen. Vink Installatie Groep B.V. doet de realisatie. Zo kunnen de hotelgasten genieten van een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat!
 
Wil je ook bijdragen aan het realiseren van duurzame installatie-arme gebouwen? Wij zijn op zoek naar vindingrijke collega’s zie www.werkenbijvintis.nl!

#energiezuinig
energielabelA+++
#gasloos
Alklima #MitsubishiElectric
#HotelIbis

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Wonen en shoppen in Berkel Centrum West

Nog even geduld... en dan is het fijn wonen en lekker shoppen in het nieuwe (winkel) centrum van Berkel Centrum West!

Energie uit afvalwater Schoterhoek II

Warm afvalwater verwarmt bedrijventerrein Schoterhoek II in Nieuwkoop. De gemeente Nieuwkoop heeft samen met het Hoogheemraadschap van Rijnland een warmtesysteem ontwikkelt waarmee de restwarmte van de afvalwaterzuivering (AWZI) gebruikt wordt voor verwarming van zwembad Aarweide en bedrijventerrein Schoterhoek II. 
 

Start Bouw Audiologisch centrum Auris Groep

Op 8 december is de eerste gelegd voor de start bouw!

Decathlon Breda goes BREEAM

Op 25 november wordt de eerste nieuwbouw van Decathlon Nederland geopend in Breda!

OVERIG NIEUWS

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer! 

Nieuw talent gestart bij Vintis!

We zijn blij met de komst van onze nieuwe collega, Milad Kalantary. Hij heeft zijn studie WTB afgerond aan De Haagse Hogeschool in Delft en als student gewerkt als technicus Werktuigbouwkunde. 

Jaren-60 schoolgebouw van SO Lux in Utrecht getransformeerd naar BENG

Basisschool SO Lux gevestigd in een jaren 60-gebouw heeft een volledige transformatie ondergaan zodat het toekomstbestendig is. Alle inspanningen zijn verricht om het gebouw te verduurzamen, energiezuinig en gasloos te maken.