Start Bouw Audiologisch centrum Auris Groep

Start Bouw Audiologisch centrum Auris Groep

2015-12-08

Dinsdag 8 december legt Auris de eerste steen van het Audiologisch Centrum aan het Ammanplein in Rotterdam.
Het nieuwe gebouw is speciaal voor Auris ontworpen aan de hand van de laatste eisen die gesteld worden aan audiologische centra. Het Audiologisch Centrum gaat het gebouw delen met de Auris Ondersteunende Diensten en het bestuur.
Eén van de rechtsvoorgangers van Auris, de Ammanstichting, is meer dan 100 jaar geleden opgericht in Rotterdam. Op de plek waar wordt gebouwd stond vroeger het Audiologisch Centrum en het Rudolf Mees Instituut. Het Rudolf Mees Instituut is de voorganger van de huidige Auris Dr. M. Polanoschool.

De bouw duurt naar verwachting tot de zomer van 2016. Na de zomer verhuist het Audiologisch Centrum van de Heer Bokelweg naar het Ammanplein.

Auris Audiologisch Centrum
Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris bestaat uit vijftien scholen voor speciaal onderwijs, vier scholen voor speciaal voortgezet onderwijs, ambulante diensten, drie audiologische centra en een aantal zorglocaties. Het Auris Audiologisch Centrum is een gespecialiseerd centrum voor onderzoek, advies, revalidatie en begeleiding voor volwassenen en kinderen die doof of slechthorend zijn en voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis.

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Wonen en shoppen in Berkel Centrum West

Nog even geduld... en dan is het fijn wonen en lekker shoppen in het nieuwe (winkel) centrum van Berkel Centrum West!

Lekker slapen in Ibis Hotel Leiden

Afgelopen periode heeft Vintis het ontwerp gemaakt voor de nieuwe klimaatinstallaties in de 130 kamers van het Hotel Ibis Leiden Centre. 

Energie uit afvalwater Schoterhoek II

Warm afvalwater verwarmt bedrijventerrein Schoterhoek II in Nieuwkoop. De gemeente Nieuwkoop heeft samen met het Hoogheemraadschap van Rijnland een warmtesysteem ontwikkelt waarmee de restwarmte van de afvalwaterzuivering (AWZI) gebruikt wordt voor verwarming van zwembad Aarweide en bedrijventerrein Schoterhoek II. 
 

Decathlon Breda goes BREEAM

Op 25 november wordt de eerste nieuwbouw van Decathlon Nederland geopend in Breda!

OVERIG NIEUWS

Sheddaken: slim pluspunt van Etty Hillesum Lyceum

Vintis is betrokken bij het bouwen van een bijzonder schoolgebouw voor het Etty Hillesum Lyceum ‘De Marke’. Een praktijkschool van meer dan 10.000 m2 voor VMBO- en MAVO-onderwijs. Het Etty Hillesum zet met deze school de toon hoe modern praktijkonderwijs eruit kan zien!
 

Nieuwbouw Coenecoop College Waddinxveen officieel geopend!

Het nieuwe Coenecoop College Waddinxveen heeft deze week haar deuren geopend voor ruim 950 scholieren op vmbo-, havo- en vwo-niveau. Het nieuwe gebouw heeft een gezonde leeromgeving met een aangenaam binnenklimaat.

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer!