Start Bouw Audiologisch centrum Auris Groep

Start Bouw Audiologisch centrum Auris Groep

2015-12-08

Dinsdag 8 december legt Auris de eerste steen van het Audiologisch Centrum aan het Ammanplein in Rotterdam.
Het nieuwe gebouw is speciaal voor Auris ontworpen aan de hand van de laatste eisen die gesteld worden aan audiologische centra. Het Audiologisch Centrum gaat het gebouw delen met de Auris Ondersteunende Diensten en het bestuur.
Eén van de rechtsvoorgangers van Auris, de Ammanstichting, is meer dan 100 jaar geleden opgericht in Rotterdam. Op de plek waar wordt gebouwd stond vroeger het Audiologisch Centrum en het Rudolf Mees Instituut. Het Rudolf Mees Instituut is de voorganger van de huidige Auris Dr. M. Polanoschool.

De bouw duurt naar verwachting tot de zomer van 2016. Na de zomer verhuist het Audiologisch Centrum van de Heer Bokelweg naar het Ammanplein.

Auris Audiologisch Centrum
Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris bestaat uit vijftien scholen voor speciaal onderwijs, vier scholen voor speciaal voortgezet onderwijs, ambulante diensten, drie audiologische centra en een aantal zorglocaties. Het Auris Audiologisch Centrum is een gespecialiseerd centrum voor onderzoek, advies, revalidatie en begeleiding voor volwassenen en kinderen die doof of slechthorend zijn en voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis.

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Wonen en shoppen in Berkel Centrum West

Nog even geduld... en dan is het fijn wonen en lekker shoppen in het nieuwe (winkel) centrum van Berkel Centrum West!

Lekker slapen in Ibis Hotel Leiden

Afgelopen periode heeft Vintis het ontwerp gemaakt voor de nieuwe klimaatinstallaties in de 130 kamers van het Hotel Ibis Leiden Centre. 

Energie uit afvalwater Schoterhoek II

Warm afvalwater verwarmt bedrijventerrein Schoterhoek II in Nieuwkoop. De gemeente Nieuwkoop heeft samen met het Hoogheemraadschap van Rijnland een warmtesysteem ontwikkelt waarmee de restwarmte van de afvalwaterzuivering (AWZI) gebruikt wordt voor verwarming van zwembad Aarweide en bedrijventerrein Schoterhoek II. 
 

Decathlon Breda goes BREEAM

Op 25 november wordt de eerste nieuwbouw van Decathlon Nederland geopend in Breda!

OVERIG NIEUWS

Engineer Werktuigbouwkunde bij Vintis zijn betekent verder kijken dan de techniek!

Waarom Yoeri iedere dag met plezier naar werk komt?

 

BWRI Sappemeer als toonbeeld van duurzaamheid

​Bij Vintis erkennen we de uitdagingen op weg naar Paris Proof 2040. Maar door onze ervaring met maatwerkoplossingen, voegen wij daadwerkelijk waarde toe – niet alleen aan uw gebouw, maar ook aan de toekomst.

Bouw Schoonhovens College en Sporthal De Meent van start

Gemeente Krimpenerwaard zet in op duurzaamheid met de bouw van een nieuw, modern schoolcomplex en sporthal voor het Schoonhovens College op de locatie van de huidige sporthal De Meent in Schoonhoven. Dit door Geurst & Schulze architecten ontworpen complex biedt plaats aan beroepsgerichte VMBO-opleidingen. 

Kindcentrum KC Op Zee in gebruik!

Groen en Slim: Het nieuwe schoolgebouw van KC Op Zee
We zijn trots op het duurzame schoolgebouw van KC Op Zee in Noordwijk van Sophia Scholen ontworpen door Topos architecten. Het is een combinatie van onderwijs en kinderopvang in een prachtige, natuurlijke setting.