Vernieuwde Vakschool is geopend!

Vernieuwde Vakschool is geopend!

2019-08-28
Oversteken naar nieuwe locatie
De schooljaaropening van Vakschool Wageningen was bijzonder dit jaar. Gezamenlijk werd de oversteek gemaakt naar de nieuwe locatie. Op de Vakschool Wageningen aan de Marijkeweg geeft Rijn IJssel mbo-onderwijs in de vakgebieden Horeca & Bakkerij, Facilitair en Toerisme. Carel Rink, Rijn IJssel: “In het nieuwe gebouw loop je het onderwijs in. Het omarmt je bij binnenkomst. De praktijk is leidend en dat ervaar je meteen.”
De Vakschool Wageningen bestond uit twee gebouwen aan weerszijden van de Marijkeweg. Eén gebouw is afgestoten en het andere gebouw is aangepast en uitgebreid. Er zijn diverse bijzonderheden en duurzaamheidsambities gerealiseerd bij dit project. Lees meer

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Universitair Sportcentrum Leiden breidt uit

Vintis gaat als ontwerpend adviseur voor Universitair Sportcentrum Leiden aan de slag om een nieuw, duurzaam sport- en tentamencentrum te realiseren.

 

Oplevering Morskring te Leiden

In de zomervakantie is de school de Morskring opgeleverd. Klaar voor een vele nieuwe schooljaren in deze gerenoveerde school!

Start bouw Kindcentrum Kiljanpad

,,Het is ontzettend fijn dat we nu die school kunnen laten bouwen’’, reageert directeur Wim van der Veer. ,,We hebben al een programma van eisen, we hebben nu ook een budget, dus we kunnen van start.’’


 

Hoogste punt VMBO Hengelo

Vrijdag 24 maart is door het hijsen van twee vlaggen door wethouder Claudio Bruggink en enkele leerlingen het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw voor de vmbo aan de Europalaan in Hengelo gevierd. 

 

OVERIG NIEUWS

GPR Gebouw Certificaat voor De Frederik

De Frederik heeft een GPR Gebouw Certificaat ontvangen omdat het een zeer hoogwaardig en energieneutraal appartementencomplex met 41 appartementen is. Het appartementencomplex wekt namelijk gebouwgebonden energie zelf op. 

GPR Gebouw Expert in huis

Vintis heeft een GPR Gebouw Expert in huis met collega David Henk. Hiermee kan David voor Vintis uit persoonlijke titel GPR Gebouw Certificaten berekenen voor Nieuwbouw en Renovatie projecten.

Open dag Zorgboerderij Nooitgedacht

Op 15 september is de open dag in Nooitgedacht! In de vernieuwde woningen kan een kijkje worden genomen.

Open Waard Oud-Beijerland

Op 17 mei is het hoogste punt bereikt van de nieuwe Open Waard, een woonservice complex in Oud-Beijerland.