Team Vintis gaat voor uitdagende Escape

Team Vintis gaat voor uitdagende Escape

2023-05-12
Team Vintis gaat voor uitdagende Escape bij DarkPark in Zoetermeer. Drie escaperooms: pikdonker, spooky hotelkamer, grafkisten, bruidsjurken en dolende weesmeisjes......
Al snel wisten we dat het een flinke uitdaging zou worden te ontsnappen. Door samenwerking, fanatisme en vindingrijk te zijn kwamen we steeds een dichter bij de uitgang. DarkPark jullie hebben ons flink laten schrikken! We konden aansluitend bij restaurant El Pueblo napraten over onze belevenissen en hebben genoten van de heerlijk tapas.

Bedankt collega’s voor de hele gezellige avond!

Wil je aansluiten bij het volgende bedrijfsuitje van Vintis? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Zie www.werkenbijvintis.nl!

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer! 

Nieuw talent gestart bij Vintis!

We zijn blij met de komst van onze nieuwe collega, Milad Kalantary. Hij heeft zijn studie WTB afgerond aan De Haagse Hogeschool in Delft en als student gewerkt als technicus Werktuigbouwkunde. 

OVERIG NIEUWS

Jaren-60 schoolgebouw van SO Lux in Utrecht getransformeerd naar BENG

Basisschool SO Lux gevestigd in een jaren 60-gebouw heeft een volledige transformatie ondergaan zodat het toekomstbestendig is. Alle inspanningen zijn verricht om het gebouw te verduurzamen, energiezuinig en gasloos te maken.

Publieksprijs duurzaam beste gebouw voor Fridtjof Nansenschool!

De Fridtjof Nansenschool heeft de publieksprijs voor duurzaam beste gebouw 2023 in Rotterdam gewonnen! Vintis is trots op het feit dat we het duurzame installatietechnische concept hebben ontwikkeld voor dit energie neutrale gebouw. De visie van de Fridtjof Nansenschool om een groter bewustzijn van energie en natuur te creëren onder jonge kinderen is succesvol gebleken en wordt door het publiek geprezen. 

Wonen en shoppen in Berkel Centrum West

Nog even geduld... en dan is het fijn wonen en lekker shoppen in het nieuwe (winkel) centrum van Berkel Centrum West!

Lekker slapen in Ibis Hotel Leiden

Afgelopen periode heeft Vintis het ontwerp gemaakt voor de nieuwe klimaatinstallaties in de 130 kamers van het Hotel Ibis Leiden Centre.