Open dag Zorgboerderij Nooitgedacht

Open dag Zorgboerderij Nooitgedacht

2017-09-15
In februari van dit jaar is gestart met het aanpassen van de woonboerderij Nooitgedacht in Vlaardingen. De woningen voldeden niet meer aan de wensen van deze tijd. Zo zijn nu bijvoorbeeld de studio's voorzien van individueel sanitair waardoor ASVZ de clienten nu een kwalitatief hoogwaardige woning kan aanbieden met meer privacy. De zorgboerderij kan plaats bieden voor 2 groepen van 8 clienten.

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Nieuwe collega's

Vintis is dit nieuwe jaar versterkt met de komst van Karin Bogaerts als Office Manager en Jörgen Ruijgrok als Projectleider Elektrotechniek. We wensen onze nieuwe collega's veel succes en werkplezier!

GPR Gebouw Expert in huis

Vintis heeft een GPR Gebouw Expert in huis met collega David Henk. Hiermee kan David voor Vintis uit persoonlijke titel GPR Gebouw Certificaten berekenen voor Nieuwbouw en Renovatie projecten.

Utilteitspanden < label C buiten gebruik in 2023

Vanaf 2023 mogen kantoren met een D t/m G-label niet meer gebruikt worden.

Focus Beroepsacademie Geopend

Op 8 oktober is het nieuwe Focus Beroepsacademie feestelijk geopend door de Burgemeester Van Belzen!
 

OVERIG NIEUWS

Circulaire Nul-op-de-meter gymzaal

De Nieuwe Gymzaal: Vintis heeft samen met Topos de ''Nul-op-de-meter en circulaire gymzaal'' ontworpen. De gedachte is dat het totale gebouw, en derhalve ook de installaties demontabel en herbruikbaar zijn. De Nieuwe Gymzaal is niet meer aangesloten op gas, enorm goed geïsoleerd en ligt het dak vol PV-panelen.

Energie uit afvalwater Schoterhoek II

Warm afvalwater verwarmt bedrijventerrein Schoterhoek II in Nieuwkoop. De gemeente Nieuwkoop heeft samen met het Hoogheemraadschap van Rijnland een warmtesysteem ontwikkelt waarmee de restwarmte van de afvalwaterzuivering (AWZI) gebruikt wordt voor verwarming van zwembad Aarweide en bedrijventerrein Schoterhoek II. 
 

Start bouw KDV Pinkeltje

Vlietkinderen bouwt een nieuw, duurzaam, gasloos kinderdagverblijf, KDV Pinkeltje in Voorburg. Vintis ontwierp voor KDV Pinkeltje de werktuigbouwkundige en elektrotechnische gebouwgebonden- en gebruikersinstallaties.

Opening Ashram College

Ashram College: Wisselt energie uit met de buurt!
Het Ashram College te Nieuwkoop met een uniek centrale hart wordt 6 maart officieel geopend. Op dinsdag 11 februari is tijdens een open avond de mogelijkheid om het gebouw te bezichtigen.