Universitair Sportcentrum Leiden breidt uit

Universitair Sportcentrum Leiden breidt uit

2019-08-28
Nieuw, duurzaam sport- en tentamencentrum voor Universitair Sportcentrum Leiden

Vintis gaat als ontwerpend adviseur voor Universitair Sportcentrum Leiden aan de slag om een nieuw, duurzaam sport- en tentamencentrum te realiseren. Het gebouw van 8000m2 krijgt sportruimten, bestaande uit NOC/NSF wedstrijdruimten, spiegelzalen, squashbanen en multifunctionele ruimte die tevens geschikt zijn voor het afnemen van tentamens.  Er komt een sportcafé- restaurant en diverse sport gerelateerde ruimtes, zoals toeschouwersruimten en ruimten als kantoor en vergaderruimten. We ontwerpen een gebouw dat uitblinkt in duurzaamheid en circulariteit. Het nieuwe duurzame sport- en tentamencentrum krijgt een entree aan het nieuw te ontwikkelen Campusplein. De planning is dat de bouw in 2021 start.  

Betrokken partijen: 
Duurzaamheidsadvies C2N
Universiteit Leiden  
Atelierpro
Copper8
 

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Bouw Schoonhovens College en Sporthal De Meent van start

Gemeente Krimpenerwaard zet in op duurzaamheid met de bouw van een nieuw, modern schoolcomplex en sporthal voor het Schoonhovens College op de locatie van de huidige sporthal De Meent in Schoonhoven. Dit door Geurst & Schulze architecten ontworpen complex biedt plaats aan beroepsgerichte VMBO-opleidingen. 

Kindcentrum KC Op Zee in gebruik!

Groen en Slim: Het nieuwe schoolgebouw van KC Op Zee
We zijn trots op het duurzame schoolgebouw van KC Op Zee in Noordwijk van Sophia Scholen ontworpen door Topos architecten. Het is een combinatie van onderwijs en kinderopvang in een prachtige, natuurlijke setting. 

Sheddaken: slim pluspunt van Etty Hillesum Lyceum

Vintis is betrokken bij het bouwen van een bijzonder schoolgebouw voor het Etty Hillesum Lyceum ‘De Marke’. Een praktijkschool van meer dan 10.000 m2 voor VMBO- en MAVO-onderwijs. Het Etty Hillesum zet met deze school de toon hoe modern praktijkonderwijs eruit kan zien!
 

Nieuwbouw Coenecoop College Waddinxveen officieel geopend!

Het nieuwe Coenecoop College Waddinxveen heeft deze week haar deuren geopend voor ruim 950 scholieren op vmbo-, havo- en vwo-niveau. Het nieuwe gebouw heeft een gezonde leeromgeving met een aangenaam binnenklimaat.

OVERIG NIEUWS

Energiebesparing en comfort met GBS

Case study OBS Vleuterweide te Utrecht
Het monitoren van Gebouwbeheer Systemen (GBS) is cruciaal voor een efficiënt en duurzaam beheer van moderne gebouwen. Voor onderwijsdirecties en gebouweigenaren biedt dit tal van voordelen, vooral op het gebied van energiebesparing en comfort.

Engineer Werktuigbouwkunde bij Vintis zijn betekent verder kijken dan de techniek!

Waarom Yoeri iedere dag met plezier naar werk komt?

 

BWRI Sappemeer als toonbeeld van duurzaamheid

​Bij Vintis erkennen we de uitdagingen op weg naar Paris Proof 2040. Maar door onze ervaring met maatwerkoplossingen, voegen wij daadwerkelijk waarde toe – niet alleen aan uw gebouw, maar ook aan de toekomst.

Op naar een groenere toekomst!

In 2024 gaan we verder: We gaan nog meer energie+ gebouwen realiseren en bijdragen aan duurzame energieopwekkende gebouwen waarbij WENG de indicator is voor de werkelijke energie-efficientie van het gebouw.
Projecten en gebouwen die echt verschil maken: een extreem lage CO2 uitstoot hebben tijdens de productie van de gebruikte materialen maar ook een lage CO2 uitstoot tijdens de gebruiksfase. Door nu te investeren in hoogwaardig vastgoed, bereiken we samen de Paris Proof doelstelling in 2040!