Universitair Sportcentrum Leiden breidt uit

Universitair Sportcentrum Leiden breidt uit

2019-08-28
Nieuw, duurzaam sport- en tentamencentrum voor Universitair Sportcentrum Leiden

Vintis gaat als ontwerpend adviseur voor Universitair Sportcentrum Leiden aan de slag om een nieuw, duurzaam sport- en tentamencentrum te realiseren. Het gebouw van 8000m2 krijgt sportruimten, bestaande uit NOC/NSF wedstrijdruimten, spiegelzalen, squashbanen en multifunctionele ruimte die tevens geschikt zijn voor het afnemen van tentamens.  Er komt een sportcafé- restaurant en diverse sport gerelateerde ruimtes, zoals toeschouwersruimten en ruimten als kantoor en vergaderruimten. We ontwerpen een gebouw dat uitblinkt in duurzaamheid en circulariteit. Het nieuwe duurzame sport- en tentamencentrum krijgt een entree aan het nieuw te ontwikkelen Campusplein. De planning is dat de bouw in 2021 start.  

Betrokken partijen: 
Duurzaamheidsadvies C2N
Universiteit Leiden  
Atelierpro
Copper8
 

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Sheddaken: slim pluspunt van Etty Hillesum Lyceum

Vintis is betrokken bij het bouwen van een bijzonder schoolgebouw voor het Etty Hillesum Lyceum ‘De Marke’. Een praktijkschool van meer dan 10.000 m2 voor VMBO- en MAVO-onderwijs. Het Etty Hillesum zet met deze school de toon hoe modern praktijkonderwijs eruit kan zien!
 

Nieuwbouw Coenecoop College Waddinxveen officieel geopend!

Het nieuwe Coenecoop College Waddinxveen heeft deze week haar deuren geopend voor ruim 950 scholieren op vmbo-, havo- en vwo-niveau. Het nieuwe gebouw heeft een gezonde leeromgeving met een aangenaam binnenklimaat.

Jaren-60 schoolgebouw van SO Lux in Utrecht getransformeerd naar BENG

Basisschool SO Lux gevestigd in een jaren 60-gebouw heeft een volledige transformatie ondergaan zodat het toekomstbestendig is. Alle inspanningen zijn verricht om het gebouw te verduurzamen, energiezuinig en gasloos te maken.

Publieksprijs duurzaam beste gebouw voor Fridtjof Nansenschool!

De Fridtjof Nansenschool heeft de publieksprijs voor duurzaam beste gebouw 2023 in Rotterdam gewonnen! Vintis is trots op het feit dat we het duurzame installatietechnische concept hebben ontwikkeld voor dit energie neutrale gebouw. De visie van de Fridtjof Nansenschool om een groter bewustzijn van energie en natuur te creëren onder jonge kinderen is succesvol gebleken en wordt door het publiek geprezen. 

OVERIG NIEUWS

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer! 

Nieuw talent gestart bij Vintis!

We zijn blij met de komst van onze nieuwe collega, Milad Kalantary. Hij heeft zijn studie WTB afgerond aan De Haagse Hogeschool in Delft en als student gewerkt als technicus Werktuigbouwkunde.