Universitair Sportcentrum Leiden breidt uit

Universitair Sportcentrum Leiden breidt uit

2019-08-28
Nieuw, duurzaam sport- en tentamencentrum voor Universitair Sportcentrum Leiden

Vintis gaat als ontwerpend adviseur voor Universitair Sportcentrum Leiden aan de slag om een nieuw, duurzaam sport- en tentamencentrum te realiseren. Het gebouw van 8000m2 krijgt sportruimten, bestaande uit NOC/NSF wedstrijdruimten, spiegelzalen, squashbanen en multifunctionele ruimte die tevens geschikt zijn voor het afnemen van tentamens.  Er komt een sportcafé- restaurant en diverse sport gerelateerde ruimtes, zoals toeschouwersruimten en ruimten als kantoor en vergaderruimten. We ontwerpen een gebouw dat uitblinkt in duurzaamheid en circulariteit. Het nieuwe duurzame sport- en tentamencentrum krijgt een entree aan het nieuw te ontwikkelen Campusplein. De planning is dat de bouw in 2021 start.  

Betrokken partijen: 
Duurzaamheidsadvies C2N
Universiteit Leiden  
Atelierpro
Copper8
 

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Vernieuwde Vakschool is geopend!

De vernieuwde Vakschool Wageningen is geopend. Bijna 800 studenten starten dit schooljaar in hun nieuwe school aan de Marijkeweg.

Oplevering Morskring te Leiden

In de zomervakantie is de school de Morskring opgeleverd. Klaar voor een vele nieuwe schooljaren in deze gerenoveerde school!

Start bouw Kindcentrum Kiljanpad

,,Het is ontzettend fijn dat we nu die school kunnen laten bouwen’’, reageert directeur Wim van der Veer. ,,We hebben al een programma van eisen, we hebben nu ook een budget, dus we kunnen van start.’’


 

Hoogste punt VMBO Hengelo

Vrijdag 24 maart is door het hijsen van twee vlaggen door wethouder Claudio Bruggink en enkele leerlingen het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw voor de vmbo aan de Europalaan in Hengelo gevierd. 

 

OVERIG NIEUWS

GPR Gebouw Certificaat voor De Frederik

De Frederik heeft een GPR Gebouw Certificaat ontvangen omdat het een zeer hoogwaardig en energieneutraal appartementencomplex met 41 appartementen is. Het appartementencomplex wekt namelijk gebouwgebonden energie zelf op. 

GPR Gebouw Expert in huis

Vintis heeft een GPR Gebouw Expert in huis met collega David Henk. Hiermee kan David voor Vintis uit persoonlijke titel GPR Gebouw Certificaten berekenen voor Nieuwbouw en Renovatie projecten.

Open dag Zorgboerderij Nooitgedacht

Op 15 september is de open dag in Nooitgedacht! In de vernieuwde woningen kan een kijkje worden genomen.

Open Waard Oud-Beijerland

Op 17 mei is het hoogste punt bereikt van de nieuwe Open Waard, een woonservice complex in Oud-Beijerland.