DO gereed voor Etty Hillesum Lyceum

DO gereed voor Etty Hillesum Lyceum

2023-04-21
Afgelopen maanden heeft Vintis hard gewerkt aan het Definitief Ontwerp voor de nieuwbouw van het Etty Hillesum Lyceum de Marke in Deventer. Samen met Team Brainport, een combinatie van Nelissen ingenieursbureau, Adviesbureau Tielemans BV en architecten|en|en realiseren we een gezonde, duurzame en energieneutrale school voor Stichting Carmelcollege.

Wil je ook meewerken als Engineer of Projectleider Elektrotechniek of WTB aan duurzame, comfortabele en energie neutrale gebouwen? Bekijk onze vacatures!

Deel dit op social media:

GERELATEERD NIEUWS

Jaren-60 schoolgebouw van SO Lux in Utrecht getransformeerd naar BENG

Basisschool SO Lux gevestigd in een jaren 60-gebouw heeft een volledige transformatie ondergaan zodat het toekomstbestendig is. Alle inspanningen zijn verricht om het gebouw te verduurzamen, energiezuinig en gasloos te maken.

Publieksprijs duurzaam beste gebouw voor Fridtjof Nansenschool!

De Fridtjof Nansenschool heeft de publieksprijs voor duurzaam beste gebouw 2023 in Rotterdam gewonnen! Vintis is trots op het feit dat we het duurzame installatietechnische concept hebben ontwikkeld voor dit energie neutrale gebouw. De visie van de Fridtjof Nansenschool om een groter bewustzijn van energie en natuur te creëren onder jonge kinderen is succesvol gebleken en wordt door het publiek geprezen. 

Meerwaarde van energiemonitoring

Door energiemonitoring heeft Vintis in de nieuwbouw van het VMBO Leystede te Leiden snel de oorzaken van onder andere de koudeklachten en ventilatieproblemen in kaart gebracht. 

Frisse scholen met SUVIS

Gezonde scholen realiseren met bijdrage uit SUVIS subsidie
Nog tot 30 april 2022 aan te vragen!

 

OVERIG NIEUWS

Word onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkunde

Bij Vintis geloven we in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis van duurzame gebouwontwerpen. Zet jouw passie en kennis in en ontwerp samen met een hecht team duurzame gebouwinstallaties voor optimaal gebruikscomfort. Als projectleider Werktuigbouwkunde ben jij degene die we zoeken om met onze engineers en adviseurs tastbaar succes neer te zetten. Neem contact op met onze recruiter Dennis Hofman: E: d.hofman@vintis.nl. T: 06-81047335 en bouw mee aan duurzame leef- en werkomgevingen.

Versterking team

Met de start van Ashvin Sewnath, breiden we het Vintis team verder uit met een ervaren Elektrotechnisch Engineer! 

Nieuw talent gestart bij Vintis!

We zijn blij met de komst van onze nieuwe collega, Milad Kalantary. Hij heeft zijn studie WTB afgerond aan De Haagse Hogeschool in Delft en als student gewerkt als technicus Werktuigbouwkunde.