Carrière

Carriere

Waarom werken bij Vintis?
  • Vrijheid….
Je kunt in hoge mate je eigen loopbaan inrichten, en wordt daarin goed begeleid. In het dagelijkse werk kun je in hoge mate zelf je ontwikkelingskeuzen maken. Er is geen knellend harnas van strikte procedures en bevoegdheden, je krijgt de ruimte om zelf te leren.
  • Werksfeer.
Binnen ons bureau staan we voor elkaar klaar en zijn we nooit te beroerd om de helpende hand toe te steken. Er is nuchterheid, weinig bureaucratie en geen ‘bureaupolitiek gedoe’. Geen voortdurend reorganisatiegedoe, wél collegialiteit en tijd voor gezelligheid.
  • Professionele houding.
Het belang van onze opdrachtgever en de ontwikkeling van onze kennis en ervaring staan centraal in ieders dagelijks optreden. We zijn loyaal, maar kijken wel positief-kritisch naar mogelijke verbeteringen in onze organisatie, aanpak en systemen.
  • Kwaliteit.
Het leveren van kwaliteit daar staan we voor. Bij onze projecten, werk je met uitstekende collega’s. hierdoor leer je veel en snel. Wij verwachten van jou dat je het beste uit jezelf haalt.

Je bent bij Vintis succesvol wanneer je:
  • Streeft naar zelfkennis. Een goed adviseur kent zichzelf goed. Weet waarin hij/zij goed is, en waar en wanneer hulp van collega’s nodig is. Wie zichzelf goed kent, treedt met zelfvertrouwen en mentale rust de wereld tegemoet.
  • Ambitieus bent. Als je wilt groeien en niet bang bent eens een fout te maken.
  • Behulpzaam en alert bent. Een goed adviseur helpt zijn opdrachtgever graag, om voor hem de best mogelijke oplossing te ontwikkelen, en om hem een goede nachtrust te bezorgen. Een goede adviseur is ook alert: houdt in de gaten wat de grenzen zijn van zijn/haar mogelijkheden, wat de grenzen zijn van de opdracht, waar risico’s en valkuilen in een project schuilen, en hoe het werk en het bureau beter kan.
  • Integer en collegiaal bent. Je krijgt van ons in de loop der tijd het vertrouwen om het bureau extern te vertegenwoordigen, om naar eigen inzicht het werk in te delen of om een projectteam of groep te leiden. Dat vertrouwen vraagt integriteit: betrouwbaarheid jegens je opdrachtgever, je collega’s en jouw en onze normen en waarden.
  • Leergierig bent. We verwachten van elke medewerker dat hij/zij zich verder ontwikkelt en nieuwsgierig genoeg blijft om van collega’s en in opleidingen/trainingen te blijven leren.

Vacatures

Wij zoeken vindingrijke collega's!
 
16-01-2023
Engineer Elektrotechniek
Wil jij als technicus/engineer je technische kennis inzetten en jezelf ontwikkelen in een hecht, informeel team van werktuigbouwkundige en elektrotechnische professionals?
 
16-01-2023
Projectleider Werktuigbouwkunde
Wil jij als ervaren projectleider gebouwinstallaties je interesse in verduurzaming verder ontwikkelen en inzetten bij mooie utiliteits- projecten in een hecht, informeel team van professionals in de rol van initiatiefnemer?
 
 
16-01-2023
Engineer Werktuigbouwkunde
Kom jij je technische creativiteit inzetten en jezelf ontwikkelen in een hecht, informeel team van professionals in de rol van doordenker en initiatiefnemer? 
 
 
09-01-2023
Financieel administratief medewerker
Ben jij een enthousiaste management ondersteuner uit regio Zoetermeer (16-24u p.w.) met een financieel- administratieve achtergrond?  Lees dan verder!
 
16-01-2023
BIM modelleur E/W
Wil jij je kennis van BIM inzetten en jezelf ontwikkelen in een hecht, informeel team van professionals? 
 
17-01-2023
Adviseur integrale gebouwinstallaties
Ben jij onze nieuwe collega Adviseur integrale werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties met projectleider skills? 

Stages

Wij zoeken stagiaires en afstudeerders! Vintis is altijd op zoek naar talent. Voor de professionals voor vandaag, maar ook naar de professional voor morgen. We investeren daarom graag in de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van jong talent. We bieden studenten binnen ons vakgebied stages en afstudeerplekken aan. Hierin geven we je niet alleen een brede kijk op ons bureau, maar je maakt ook actief kennis met ons vakgebied in de brede zin van het woord.
Samen met onze enthousiaste begeleiders maak je jouw stage bij ons tot een interessante en leerzame periode. En wie weet, zien we je na jouw afstuderen weer als collega terug.

Maak je jouw stage of afstuderen bij ons tot een interessante en leerzame periode?

Neem dan contact met ons op!